Rioolcamera

De camera is het oog van de inspecteur in de leiding, samen maken zij het verschil. 

Bel me terug!

(A.u.b. aanvinken)

Bereken de voorrijkosten

Postcode zonder spatie!

Maak een afspraak

(A.u.b. aanvinken)

Stel een vraag

(A.u.b. aanvinken)

Offerte aanvragen

(Maximaal 8 Mb)

(A.u.b. aanvinken)

Camera-inspectie technieken

 

Inspecties kunnen wij vanaf nu uitvoeren in leidingen vanaf 32 t/m 800 mm. Onze camera's zijn in alle soorten leidingen en diameters van buitenaf detecteerbaar. Waar de camerakop zich op dat moment ook bevindt, in huis, onder de vloer, in de muur, in uw tuin onder het gazon, onder de oprit of het asfalt, wij traceren hem en zeggen u ook nog precies hoe diep de leiding ligt.

De maximale inspectielengte is 300 meter en de maximale detectiediepte bedraagt zes meter. Ook leveren de beelden bewijslast, we maken de Dvd / USB opname ter plekke, zodat u het geconstateerde altijd direct terug kunt kijken en kunt gebruiken bij geschillen. Één Camerabeeld zegt tenslotte meer als 1000 woorden.

Het nieuwste camera systeem wat wij sinds Mei 2018 gebruiken is de "Kummert Profi 4 HD" (inzetbaar vanaf DIN Ø 70 mm) deze beschikt over een uitstekende HD beeld en opname kwaliteit. Het systeem is volledig modulair in te richten. Dit betekend; we kunnen het systeem zelf naar eigen keuze en aangepast aan elke voorkomende situatie opbouwen. Zo kunnen we kiezen uit verschillende lengtes en diktes duwkabels. Ook de camera koppen kunnen we exact afstemmen op de uit te voeren werkzaamheden. Ook kunnen we het systeem om bouwen tot een volledig zelfrijdend inspectie syteem met een maximale inspectie lengte van 300 M. De camerakop K-60 HD kan eindeloos 360 graden rond kijken in de buis en kan over -120° en +120° kantelen. Met deze specifieke mogelijkheden kunnen wij het probleem uiterst duidelijk in beeld brengen. Alle bevindingen kunnen realtime digitaal op de interne harde schijf van het systeem worden vastgelegd. Na de inspectie rolt een compleet inspectierapport uit de printer met daarin alle geconstateerde bevindingen. Het rapport bevat foto's met de bevindingen met tekst, de inspectieafstanden tot de geconstateerde schades tot op de centimeter nauwkeurig en een overzicht met de geïnspecteerde diameters van de buizen. Ook maakt het systeem een 3D tekening van het stelsel met daarin de bevindingen in centimeters met de ingevoerde teksten. In de HD video-opname ziet u in beeld ook de geconstateerde bevindingen, de centimeters, de diameters en natuurlijk het haarscherpe videobeeld.

Speciaal voor dit systeem hebben wij de uitgebreidste Kummert 3D Ultimate software aangeschaft. Deze software maakt het mogelijk alle opgeslagen inspecties achteraf op kantoor te controleren en te bewerken. Ook het uitwerken van het 3D riool plan is geniaal.

Bereken de voorrijkosten

Postcode zonder spatie!

Maak een afspraak

(A.u.b. aanvinken)

Stel een vraag

(A.u.b. aanvinken)

Offerte aanvragen

(Maximaal 8 Mb)

(A.u.b. aanvinken)

Bel me terug!

(A.u.b. aanvinken)

952 x 1282