Afvoer of WC verstopt?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Ontstopping door RIR?

Een verstopping komt nooit gelegen, maar kondigt zich vaak wel al dagen of zelfs weken van tevoren aan! Het begint vaak met een langzamer functionerende afvoer(en) en borrelende geluiden uit de afvoer(en). Ook ontstaat er vaak stankoverlast in of rond het pand. Wanneer een verstopping dan niet snel opgelost wordt kan het zo zijn dat er (riool) water de woning binnen stroomt en dat er grote schade ontstaat aan uw eigendommen. Het is daarom van groot belang dat wanneer u een verstopping opmerkt, dat deze ook z.s.m. verholpen wordt door een professioneel en erkend bedrijf. Riool R.I.R. 24/7 Service uit Swalmen is een professioneel en erkend Uneto -VNI riool ontstoppingsbedrijf wat bij spoed 24/7 voor u klaar staat. Wacht dus niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag.

“Wij garanderen de hoogste kwaliteit en een echte oplossing. Afspraak is Afspraak”.

Riool ontstoppen.

Riool of riolering is een verzamelnaam voor het complete rioolsysteem in en om het pand, onder het riool vallen eigenlijk alle leidingen die met de riolering van de gemeente in verbinding staan. Riool ontstoppen is dus een heel breed begrip.

Gootsteen ontstoppen.

De Gootsteen is een benaming van vroeger, tegenwoordig noemen we deze afvoer vaak de keuken afvoer of de wasbak in de keuken. Keuken / wasbak / gootsteen verstoppingen komen eigenlijk het vaakst voor. Dit komt omdat er vaak vet en zeep houdend water door deze leidingen moet worden afgevoerd. De leidingen zijn vaak ook niet zo groot van diameter en daardoor verstoppen deze leidingen in combinatie met het betreffende vuile water ook sneller als de grotere leidingen.

Afvoer verstopt.

Is uw afvoer verstopt, dan is onze eerste vraag welke afvoer? Badkamer, Keuken, Wasmachine, Toilet, Urinoir, Fonteintje, Hemelwater, Schrobputje, Condens afvoer van de CV, wat is er verstopt? Vaak is het een individuele verstopping van 1 of misschien twee instrumenten, maar het kan ook zomaar zo zijn dat er een verzamelleiding verstopt zit en dat er meerdere instrumenten niet meer functioneren. Een andere mogelijkheid is dat de Terreinleiding of de Perceelaansluitleiding naar de gemeente toe verstopt zit, in deze beide gevallen functioneert niets meer in de woning en is de kans groot bij een gecombineerd riool zonder ontlastvoorziening, dat het water van de eerst beste regenbui zomaar de woning binnen komt stromen via de toilet of de keuken aansluiting bijvoorbeeld.

Toilet verstopt.

Toilet verstopping is de op 1 na vaaks voor komende verstopping. Deze verstoppingen worden meestal veroorzaakt door oneigenlijk gebruik en het doorspoelen van materialen die niet in de riolering thuishoren, denk hierbij aan Condooms, Maandverband, Tampons, Luiers, Frituurvet, Vochtige Doekjes, Etensresten, Jus, Keukenrol papier, WC blokjes etc. etc. U kunt het zo gek niet bedenken of we halen het eruit.

Wij zijn altijd bereikbaar.

24/7 staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaande telefoonnummers.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. 24/7 Service

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

24/7 Calamiteitennummer

Tel: + 31 (0)6 - 50 88 79 28

228 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1
Lees hun review op klantenvertellen.nl