Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Over ons.

November 2006; Riool R.I.R. Leidingtechniek werd officieel opgericht. Ik ben William Huppertz, eigenaar van Riool R.I.R. Leidingtechniek, gevestigd in Swalmen. Riool R.I.R. Leidingtechniek is een full service dienstverlener op het gebied van rioleringen in en om bestaande en/of nieuwbouwpanden. Werkend vanuit onze overtuiging dat service voorop staat, snel schakelen onze kracht is en met onze expertise en deskundigheid altijd streven naar het beste resultaat zijn wij al 15 jaar succesvol in onze branche.

Onze dienst is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten, waarbij onderhoud en service aan leidingen en rioleringen door ons volledig wordt verzorgd. Ons personeel heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en ook de competenties om hun vak goed uit te voeren. Door de efficiënte en excellente manier van werken en het leveren van een full service concept, hebben wij de afgelopen jaren een grote vaste klantengroep kunnen opbouwen.

Riool R.I.R. Leidingtechniek staat voor klantvriendelijk, ambitieus, perfectionisme en een gouden regel is ‘afspraak is afspraak’.

Wat doen wij?

Riool R.I.R. Leidingtechniek is een full service dienstverlener, die zich gespecialiseerd heeft in het onderhoud van rioleringen in en om uw pand. Zo zijn onze servicewagens standaard ingericht om rioleringen vanaf 32 mm t/m 250 mm te kunnen ontstoppen, reinigen, inspecteren en detecteren. Ook beschikt Riool R.I.R. Leidingtechniek over een Renovatie / Reparatie dienst, binnen het sigment 32 t/m 250 mm. Wij renoveren en repareren op de traditionele en op de moderne (no-dig) manier. Het relinen en het zetten van deelrenovaties voeren wij geheel in eigenbeheer uit, met eigen machines en goed opgeleide, ervaren vaste medewerkers. Zo beschikken wij over een riool renovatie unit voor het relinen en renoveren van rioleringen. Ook beschikken wij als eerste bedrijf in Nederland over een elektrisch aangedreven freesrobot. Door het speciale ontwerp van deze robotfrees is het mogelijk meerdere bochten van 45 graden in een 125mm buis door te rijden.
google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

378 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl