Hoge waterdruk

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Rioolreiniging door middel van hoge waterdruk.

Rioolreiniging door middel van hoge waterdruk wordt met een waterdruk van 150 bar/50 liter per minuut uitgevoerd. Riool R.I.R. Leidingtechniek zorgt ervoor dat uw riool wordt ontstopt en volledig gereinigd middels de nieuwste technieken. Wij zijn actief door heel Limburg en bieden rioolservice.

Als een leiding over langere afstand grondig gereinigd of ontstopt dient te worden, gebruiken we één van onze hoge drukunits. Elke servicebus van Riool R.I.R. Leidingtechniek is standaard voorzien van een hoge drukunit en kan dus altijd rioolreiniging verzorgen. Een unit levert een constante wateropbrengst van maar liefst 50 liter per minuut met een druk van 150 bar. De hoge drukunits worden aangedreven door 20 PK Honda-motoren. Op de hoge drukslangen kunnen wij een grote diversiteit aan spuitkoppen, frezen en andere speciale hulpmiddelen monteren.

Riool R.I.R. Leidingtechniek reinigt en ontstopt uw riool met een hoge waterdruk van 150 bar en 50 liter per minuut in leidingdiameters vanaf 32 mm tot en met 400 mm, over een lengte van maximaal 150 meter. Deze rioolreiniging is mogelijk in combinatie met diverse, speciale spuitkoppen en hoge drukslangen.

google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

398 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl