Leidingdetectie?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Leidingdetectie bij uw rioolproblemen.

Heeft u rioolproblemen? Het traceren van de leidingen en het detecteren van de probleemlocaties gebeurt door Riool R.I.R. Leidingtechniek snel, duidelijk en exact; de rioolinspectie gebeurt tot op de centimeter nauwkeurig!

Bij rioolproblemen voeren wij een leidingdetectie en probleemdetectie uit

Als er zich rioolproblemen voordoen wilt u natuurlijk graag weten waar dit probleem zich exact bevindt én waar het vanaf komt. Zijn het wortels, een breuk of een lekkage? Maar een rioolinspectie wordt niet alleen ingezet bij een probleemdetectie, ook als u uw tuin gaat veranderen of uw huis gaat verbouwen is het handig om te weten waar de complete riolering precies loopt. Waarschijnlijk wilt u ook graag weten hoe diep de leidingen onder het maaiveld liggen. Eindeloos en doelloos graven, hakken, breken en slopen doet niemand graag. En stelt u zich eens voor hoeveel tijd, energie, overlast en extra kosten u kost besparen door te kiezen voor een leidingdetectie vooraf!

Riool R.I.R. Leidingtechniek heeft een rioolservice en biedt u ook voor de leidingdetectie, probleemdetectie of volledige rioolinspectie de perfecte, snelle, gunstige en doelgerichte oplossing. Al onze rioolcamera-systemen zijn uitgerust met een specifieke zendmodule. Deze module maakt het mogelijk de camera over de grond of in de muur te volgen tijdens de rioolinspectie. Alles wat onze experts zien op het scherm wordt u tot op vijf centimeter nauwkeurig aangewezen. Ook onze hoge drukslagen kunnen worden voorzien van de specifieke detectie en cameramodule. Zo kan ook over een grotere afstand het complete verloop en de diepteligging van de rioolstelsels in kaart worden gebracht. De zenders zijn vindbaar tot een diepte van 6 meter onder het maaiveld, waarbij tijdens de leidingdetectie ook de dieptemeters tot op vijf centimeter nauwkeurig afgestemd worden.

google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

371 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl