Rioolcamera?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Rioolproblemen detecteren middels een rioolcamera.

De rioolcamera is het oog van de inspecteur in de leiding; samen maken zij het verschil en worden uw rioolproblemen zeer nauwkeurig in beeld gebracht!

De technieken van rioolcamera-inspectie door Riool R.I.R. Leidingtechniek

Een rioolinspectie kan uitgevoerd worden in leidingen vanaf 32 mm tot 800 mm. De geavanceerde rioolcamera-systemen van Riool R.I.R. Leidingtechniek zijn in alle soorten leidingen en diameters van buitenaf detecteerbaar. Het maakt niet uit waar de camerakop zich exact bevindt; of dit in huis, onder het gazon, in de muur of onder het asfalt is, onze experts traceren de camerakop, peilen de diepte van de leiding en brengen uw rioolprobleem in kaart!

De maximale rioolinspectie lengte middels de rioolcamera-systemen is 300 meter en de maximale detectiediepte bedraagt 6 meter. De beelden die tijdens de rioolinspectie worden opgenomen leveren tevens bewijslast voor o.a. uw verzekering. Daarom worden de beelden ter plekke op een DVD of USB gezet, zodat u het geconstateerde altijd terug kunt kijken en eventueel kunt gebruiken bij geschillen over de rioolproblemen. Eén camerabeeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Het nieuwste rioolcamera-systeem dat wordt ingezet bij een rioolinspectie wordt door Riool R.I.R. Leidingtechniek sinds mei 2018 gebruikt. De ‘Kummert Profi 4 HD’ is inzetbaar vanaf een diameter van 70 mm en beschikt over een uitstekend HD-beeld en opnamekwaliteit. Het rioolinspectie systeem is volledig modulair in te richten. Dit betekent dat wij het systeem naar eigen keuze kunnen aanpassen aan elke voorkomende situatie, om zo een optimale analyse uit te voeren inzake uw rioolproblemen. Er kan gekozen worden uit diverse lengtes en diktes van de duwkabels, welke de rioolleidingen ingaan. Daarnaast worden de camerakoppen exact afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden en rioolinspectie. De Kummert Profi 4 HD kan omgebouwd worden tot een volledig zelfrijdend rioolinspectie systeem met een maximale rioolinspectie lengte van 300 meter. De camerakop kan 360 graden rondkijken in de rioolbuis en over -120 graden en +120 graden kantelen. Met deze specifieke mogelijkheden kunnen wij het probleem tijdens de rioolinspectie duidelijk in kaart brengen en wordt de modernste rioolcamera ingezet voor een optimale analyse. Alle bevindingen worden realtime digitaal op de interne harde schijf van de Kummert Profi 4 HD vastgelegd. Na de rioolinspectie rolt een compleet inspectierapport uit de printer met daarin alle geconstateerde bevindingen en eventuele rioolproblemen. Het rapport bevat foto’s met bevindingen in tekst, de inspectieafstanden tot de geconstateerde rioolschade op de centimeter nauwkeurig. Ook maakt de Kummert Profi 4 HD een 3D tekening van het rioolstelsel met daarin de bevindingen in centimeters in de ingevoerde teksten. In de HD video-opname ziet u in beeld ook de centimeters, diameters, het rioolprobleem en natuurlijk het haarscherpe videobeeld.

Speciaal voor dit rioolinspectie systeem hebben wij de uitgebreidste software ‘Kummert 3D Ultimate Sotftware’ aangeschaft. Deze software maakt het mogelijk om alle opgeslagen rioolinspectie beelden achteraf op kantoor te controleren en bewerken. Ook het uitwerken van het 3D rioolplan is een uniek facet van de Kummert Profi 4 HD en een echte meerwaarde.

google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

402 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl