Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

google-review

Rioollucht: Wat kunnen de oorzaken zijn en wat te doen?

Niets is vervelender dan in je eigen huis of op de bedrijfsvloer met een wasknijper op je neus te moeten lopen. Aanhoudende penetrante rioollucht kan een flinke pretbederver zijn. Maar hoe ontstaat het eigenlijk? Hoe kun je het voorkomen en wat kun je doen als het toch aanwezig is? Riool RIR 24/7 Service uit Swalmen biedt uitleg!
Lees meer
pvc Buis

Uniek in Roermond en omgeving door hypermoderne apparatuur.

De Riool-business heeft misschien niet het meest moderne en sexy imago. Wat leidingen voor de waterstroom en een sifon tegen de geurtjes, dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, riooltechniek gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Sterker nog, Riool RIR 24/7 Service uit Swalmen maakt gebruik van hypermoderne technieken om zo snel en efficiënt mogelijk uw rioolproblemen op te sporen en reparaties uit te voeren. Dat maakt ze uniek in Limburg en zeker in de regio Roermond.
Lees meer
pvc Buis

Een kijkje achter de schermen bij Riool RIR 24/7 Service?

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar een goed werkende riolering is van levensbelang. Bij een rioolverstopping of leidingbreuk kan namelijk snel grote waterschade ontstaan en kunnen belangrijke bedrijfsprocessen abrupt tot stilstand komen. Riool RIR uit Swalmen staat 24/7 klaar om deze urgente rioolproblemen op te lossen. Maar hoe ziet een typische dag van William Huppertz, directeur en eigenaar van Riool RIR, er eigenlijk uit? We nemen een kijkje achter de schermen.
Lees meer
pvc Buis

Riool R.I.R. 24/7: 24-uurs service als uitgangspunt.

Rioolproblemen komen meestal onverwacht. Hoewel de voortekenen zich vaak enkele dagen of weken van tevoren al aandienen, blijven dergelijke ongemakken altijd vervelend. Daarom vinden we het bij Riool R.I.R. 24/7 vanzelfsprekend om op elk moment van de dag paraat te staan om uw urgente rioolproblemen op te lossen. Altijd bereikbaar, een snelle en passende oplossing en uiteindelijk nooit meer ongemak: dat is Riool R.I.R. 24/7 Service.
Lees meer
pvc Buis

Wij zijn altijd bereikbaar.

24/7 staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaande telefoonnummers.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. 24/7 Service

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

24/7 Calamiteitennummer

Tel: + 31 (0)6 - 50 88 79 28

256 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1
Lees hun review op klantenvertellen.nl