Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

De onderste steen boven bij een rioolprobleem: RIR Leidingtechniek B.V. over het gebruik van hypermoderne apparatuur.

De Riool-branche heeft misschien niet het meest moderne en sexy imago. Wat leidingen, bochten, T-stukken voor de waterstroom en een sifon tegen de geurtjes, dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, rioleringssystemen zijn serious business, zeker als er een keer iets misgaat. Riool R.I.R. Leidingtechniek uit Swalmen helpt u uit de brand bij riool problemen. Met behulp van hypermoderne technieken worden problemen in uw pand zo snel mogelijk opgespoord en gerepareerd, zodat uw veiligheid, gezondheid en evt. bedrijfsprocessen nooit in het geding komen. Zo zorgen we dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.
Lees meer
pvc Buis

Voorkom verstoppingen: reinig uw leidingen en dakgoten preventief.

De bladeren vallen en het hemelwater komt regelmatig met bakken uit de lucht: de herfst komt Nederland binnengestormd. Tijd om in actie te komen en uw dakgoten en –leidingen preventief te (laten) reinigen! In deze periode zijn verstoppingen en rioolproblemen namelijk aan de orde van de dag. RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen geeft uitleg.
Lees meer
pvc Buis

Hoe voorkom je verstoppingen en wateroverlast?

Rioolproblemen hebben vaak een lange aanloop. Hoewel de gevolgen zich meestal vrij plotseling aandienen, is de oorzaak een geleidelijk proces dat meerdere weken, maanden of zelfs jaren kan beslaan. Je riool goed verzorgen is daarom belangrijk; door goed te letten op wat je wel en niet doorspoelt, beperk je het risico op eventuele toekomstige problemen. We nemen 5 tips voor een gezond riool met je door.
Lees meer
pvc Buis

Rioollucht: Wat kunnen de oorzaken zijn en wat te doen?

Niets is vervelender dan in je eigen huis of op de bedrijfsvloer met een wasknijper op je neus te moeten lopen. Aanhoudende penetrante rioollucht kan een flinke pretbederver zijn. Maar hoe ontstaat het eigenlijk? Hoe kun je het voorkomen en wat kun je doen als het toch aanwezig is? RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen biedt uitleg!
Lees meer
pvc Buis

Uniek in Roermond en omgeving door hypermoderne apparatuur.

De Riool-business heeft misschien niet het meest moderne en sexy imago. Wat leidingen voor de waterstroom en een sifon tegen de geurtjes, dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, riooltechniek gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Sterker nog, RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen maakt gebruik van hypermoderne technieken om zo snel en efficiënt mogelijk uw rioolproblemen op te sporen en reparaties uit te voeren. Dat maakt ze uniek in Limburg en zeker in de regio Roermond.
Lees meer
pvc Buis

Een kijkje achter de schermen bij RIR Leidingtechniek B.V.?

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar een goed werkende riolering is van levensbelang. Bij een rioolverstopping of leidingbreuk kan namelijk snel grote waterschade ontstaan en kunnen belangrijke bedrijfsprocessen abrupt tot stilstand komen. RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen staat klaar om deze urgente rioolproblemen op te lossen. Maar hoe ziet een typische dag van William Huppertz, directeur en eigenaar van RIR Leidingtechniek B.V. er eigenlijk uit? We nemen een kijkje achter de schermen.
Lees meer
pvc Buis

RIR Leidingtechniek B.V. : service als uitgangspunt.

Rioolproblemen komen meestal onverwacht. Hoewel de voortekenen zich vaak enkele dagen of weken van tevoren al aandienen, blijven dergelijke ongemakken altijd vervelend. Daarom vinden we het bij Riool R.I.R. Leidingtechniek Vanzelfsprekend om op elk moment van de dag paraat te staan om uw urgente rioolproblemen op te lossen. Altijd bereikbaar, een snelle en passende oplossing en uiteindelijk nooit meer ongemak: dat is RIR Leidingtechniek B.V.
Lees meer
pvc Buis
google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

421 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl