Kous Relining

Met de rioolreliner van RIR, bent u verzekerd van minimale overlast en maximale kwaliteit! 

Bel me terug!

(A.u.b. aanvinken)

Bereken de voorrijkosten

Postcode zonder spatie!

Maak een afspraak

(A.u.b. aanvinken)

Stel een vraag

(A.u.b. aanvinken)

Offerte aanvragen

(Maximaal 8 Mb)

(A.u.b. aanvinken)

Relining in geheel Nederland

RIR Renovatietechnieken

Riool relining, de RIR reliner / inliner technieken bieden minimale overlast en maximale kwaliteit; binnen één dag volledig gerenoveerde leidingen, wij voeren renovatie en reparatie werk uit in geheel Nederland .

Met de RIR reliner realiseert Riool RIR, rioolrenovatie zonder graaf- hak en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar rioolstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur snel en vakkundig voorzien van een duurzame relining. Zo word uw bestaande leiding 100% vloeistof en luchtdicht gemaakt en is de functionaliteit tot in lengte van dagen gewaarborgt. Riool RIR Rioolrenovatietechnieken biedt u met RIR reliner een compleet renovatiepakket.

Veel riool leidingen verkeren in een slechte staat. Het traditioneel vervangen van deze leidingen zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk betekenen en daarmee ook voor veel overlast zorgen. Daarom heeft Riool RIR gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact zorgen voor een minstens zo goed resultaat. Met de RIR reliner renovatietechnieken blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering wordt van binnenuit voorzien van een duurzame relining en daardoor is deze beter dan nieuw!

Uw rioolstelsel moet voor 100% in orde zijn en die zekerheid bieden wij met de RIR reliner. Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd. De gebruikte materialen en werkwijze zijn conform de normen van de DIBt-zulässung en bijbehorende 10.000-uren-test. Na uitvoering worden proefstukken genomen en wordt het riool met een camera geïnspecteerd om het resultaat visueel te controleren en vast te leggen.

Het begint nooit met renoveren. Vooraf moet de situatie in beeld gebracht worden. En ook daarmee is Riool RIR uw van dienst. Rioolstelsels slijten en daarnaast stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van rioolstelsels. Deze moeten voldoen aan allerlei normen en regels. Dat legt een belangrijke verantwoordelijkheid bij de eigenaren. Zij moeten een goed beeld hebben van het stelsel om noodzakelijke maatregelen te nemen bij eventuele geconstateerde gebreken. Riool RIR pakt dat volledig voor u op. Wij brengen niet alleen de situatie helder en digitaal in beeld, maar met RIR reliner hebben wij ook een systeem in huis om vervolgens snel en gladde maatregelen te nemen.

Samenvatting:

Riool RIR Rioolrenovatietechnieken biedt u met de RIR reliner:

Renovatie van uw volledige riool zonder graaf-, hak en/of breekwerk;
Een constructief sterk,water en luchtdicht rioolstelsel;
Een rioolbeheersplan dat problemen en verrassingen voorkomt;
Garantie op geleverde producten en uitgevoerde werkzaamheden;
Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht klaar staan.

 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag, kunt u contact opnemen via bovenstande "offerte aanvraag" formulier of bel gewoon Tel: 0475-741649

Bereken de voorrijkosten

Postcode zonder spatie!

Maak een afspraak

(A.u.b. aanvinken)

Stel een vraag

(A.u.b. aanvinken)

Offerte aanvragen

(Maximaal 8 Mb)

(A.u.b. aanvinken)

Bel me terug!

(A.u.b. aanvinken)

Inversie-trommel-952x1393