Kous relining?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Kous relining van uw riool door Riool R.I.R. Leidingtechniek ?

Met de riool reliner van Riool R.I.R. Leidingtechniek bent u verzekerd van een minimale overlast en een maximale kwaliteit!

Riool R.I.R. Leidingtechniek verzorgt riool relining door heel Nederland

Tijdens riool relining bieden de Riool R.I.R. Leidingtechniek reliner en inliner technieken een minimale overlast en een maximale kwaliteit; binnen één dag heeft u volledig gerenoveerde leidingen. Riool R.I.R. Leidingtechniek voert kous relining, riool relining, rioolrenovatie en rioolreparatie uit in heel Nederland.

Met de RIR reliner realiseert Riool R.I.R. Leidingtechniek rioolrenovatie zonder graaf-, hak- en/of breekwerk. Zonder overlast zorgt Riool R.I.R. Leidingtechniek voor een 100% betrouwbaar rioolstelsel. Gegarandeerd! De bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde riool apparatuur snel en vakkundig voorzien van duurzame riool relining. Zo wordt uw bestaande rioolleiding 100% vloeistof- en luchtdicht gemaakt. Zo wordt de functionaliteit van uw riool tot in de lengte van dagen gewaarborgd. Riool R.I.R. Leidingtechniek biedt met de RIR reliner een compleet pakket voor uw rioolrenovatie.

Veel rioolleidingen hebben te maken met rioolproblemen en verkeren in een slechte staat. Het traditioneel vervangen van deze rioolleidingen zou enorm veel graaf- en/of slopwerk betekenen en zorgt daarmee ook voor (onnodig) veel overlast. Riool R.I.R. Leidingtechniek heeft vanuit haar expertise en ervaring gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact een even goed resultaat bereiken. Met de RIR reliner renovatietechnieken blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering wordt van binnenuit voorzien van een duurzame relining en daardoor is deze zo goed als nieuw!

Een rioolstelsel dat 100% in orde is, is een prettig en gerust gevoel. Die garantie en zekerheid geven wij u met de RIR reliner. Riool R.I.R. Leidingtechniek hecht een zeer grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd. De gebruikte materialen en werkwijze tijdens de riool relining zijn conform normen van de DIBt-zulässung en de bijbehorende 10.000-uren test. Na uitvoering van de riool relining wordt het riool met een camera geïnspecteerd om het resultaat visueel te controleren en vast te leggen.

Een rioolrenovatie is nooit de eerste stap. Vooraf wordt de situatie door de experts van Riool R.I.R. Leidingtechniek uitgebreid in beeld gebracht, iets wat noodzakelijk is voorafgaand aan uw rioolrenovatie. Rioolstelsels slijten en daarnaast stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van de rioolstelsels. Deze moeten vandaag de dag voldoen aan allerlei normen en regels, iets wat een belangrijke verantwoordelijkheid bij de eigenaren legt. Als eigenaar moet u een goed beeld hebben van het stelsel om de noodzakelijke maatregelen te kunnen nemen bij eventuele geconstateerde gebreken. Riool R.I.R. Leidingtechniek pakt dat volledig voor u op. Wij brengen niet alleen de situatie helder en digitaal in beeld, maar met de RIR reliner hebben wij ook een systeem in huis om vervolgens snelle en soepele maatregelen te kunnen nemen.

Tijdens de riool relining biedt Riool R.I.R. Leidingtechniek middels diverse technieken een optimaal resultaat. Met de RIR reliner verzorgen wij:

  • Rioolrenovatie zonder graaf-, hak- en/of breekwerk
  • Een rioolbeheersplan om problemen en verrassingen te voorkomen
  • Garantie op de geleverde producten en werkzaamheden
  • Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht, voor u klaar staan

Voor meer informatie of een offerte-aanvraag kunt u contact opnemen met ons team via ons ‘offerte-aanvraag’ formulier of door te bellen naar 0475-741649.

google-review

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:

Heydweg 15 NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:

info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek

Tel: + 31 (0)475 - 741 649

402 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2
Lees hun review op klantenvertellen.nl